U bent nu hier: Home » Nieuws

Catering nieuws (2)

Hieronder vindt u nieuwsberichten, gevonden op het internet met betrekking tot het woord catering.
 

De aankoop van een kasteel, het verbouwen van de zeugenstal tot luxe accommodatie voor groepen. Het bedrijf Ria Joosten Catering & Evenementen uit Neer ...

Datum: | Bron: De Limburger

VACATURE: KANTINEBEHEERDER (M/V) Sparta Nijkerk is door het naderende vertrek van onze huidige kantinebeheerder op zoek naar een geschikte ...

Datum: | Bron: Wieringer Courant

BOERAKKER De C.P.B. Christelijke Plattelandsvrouwen Boerakker vierde woensdag 27 februari hun 55 jarig jubileum en hun laatste avond.

Datum: | Bron: Westerkwartier

[OTTERLO] Dorpshuis De Aanloop heeft een nieuwe beheerder. René van den Bergh (60) uit Ede is de opvolger van Judith Rombouts-Witteveen, die gekozen ...

Datum: | Bron: Ede Stad

Catering is een vak apart. Dat weten cateraars natuurlijk al lang. Sommige chef-koks denken dat catering een makkie is. Maar niets is minder waar, zo vertellen ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Marktcijfers – De omzetgroei in de horeca nam vorig jaar toe met 6,9 procent. Ook in het vierde kwartaal 2018 steeg de omzet, volgens cijfers van het CBS.

Datum: | Bron: @FoodClicks

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2018 met 1,8 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

Datum: | Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek

​​Duurzame voeding betekent respect voor natuur, mens en dier, zowel voor producenten als consumenten, in het Noorden en in het Zuiden. In Kortrijk ...

Datum: | Bron: VVSG

Donkerbroek - Erik en Yvonne Klos van cateringbedrijf KookNzo maken sinds enkele maanden zuivel. Onlangs begonnen zij ook met afhaalmaaltijden.

Datum: | Bron: Nieuweooststellingwerver

Vos Catering Hardenberg; een begrip in Hardenberg en omstreken. Alleen tot een half jaar geleden was het nog maar de vraag hoe de toekomst voor het bedrijf ...

Datum: | Bron: De Toren

Rondom Air France-KLM is van alles te doen in de media, maar gisteravond nam de divisie KLM Catering zorgeloos deel aan het bedrijventoernooi in ...

Datum: | Bron: badmintonline.nl

Zet op de kaart een passer in Leeuwarden en trek een straal van 30 kilometer rondom de stad. Veel grote en kleine bedrijven in dit gebied vertrouwen al ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Op vrijdag 1 maart opent La Place de deuren van haar vernieuwde selfservice restaurant en de Express in het Designer Outlet in Roermond. Bezoekers kunnen ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

België Marktbericht Fiwap / PCA : Industrie: deze week rustigere markten, met een iets groter aanbod en een wat meer afwachtende vraag van sommige ...

Datum: | Bron: AGF.nl

Bizerba is gespecialiseerd in moderne weegtechnologie. Sinds 1866 staat Bizerba voor efficiënte weeg, snij- en etiketteeroplossingen. Ons hoofdkantoor is ...

Datum: | Bron: GroentenNieuws

Op een zachte winteravond kwamen ze samen. In totaal waren ze met een man of twintig. Degene die verantwoordelijk was voor de catering had een stapel ...

Datum: | Bron: Parool.nl

De omzet van ISS in Nederland is fors gedaald. Was deze in 2017 nog 1.757 miljoen Deense kronen (plusminus 236 miljoen euro), in 2018 viel deze terug naar ...

Datum: | Bron: Service Management

Vital4Skool lanceerde de ve-GO burger, een vegetarische burger bedacht door leerlingen van St Michael College in Zaandam. De burger volgde uit een ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Supporters van PEC Zwolle worden door de directie van Ajax getrakteerd op een gratis busreis met catering. Deze geste is bedoeld als genoegdoening voor de ...

Datum: | Bron: De Stentor

De soepen van De Verspillingsfabriek zijn nu ook op Schiphol Plaza verkrijgbaar. Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek is een gezamenlijk initiatief van ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit zijn tevreden over de Erasmus Food Plaza en de supermarkt op de campus. Dat blijkt uit een enquête ...

Datum: | Bron: Facto

De Grote Kerk in Breda is half maart voor de derde keer gastvrouw van de Brabant Art Fair en dan is ze heel even nóg mooier dan ze al is. Na de succesvolle ...

Datum: | Bron: Breda nieuws

GROSSOSTHEIM - De belangrijkste missie van Salomon FoodWorld is om foodserviceondernemers producten en concepten te bieden, waarmee zij hun gasten ...

Datum: | Bron: Out of Home Shops

Waarom stappen restaurantchefs over naar een cateringbedrijf? Pascal Jalhay (ex-Bougainville* en -Marfo), Andrès Delpeut (ex-Bridges Dining* en sinds kort ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Het Gastronomisch Gilde en Het Nederlands Kokspanel, een onderzoekspanel voor professionals uit de horeca en catering, gaan samenwerken.

Datum: | Bron: Misset Horeca
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy