U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Honselersdijk

Catering Honselersdijk

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Honselersdijk. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Zuid-Holland, ga naar catering Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

Fleuresto

Dijkweg 66, 2675 AE Honselersdijk (Zuid-Holland)
Tel: 0174626734, Fax: -, KvK: -
Dé locatie voor uw (zakelijk) evenement


Toussaint Fleuresto is een zelfstandig bedrijfsonderdeel van de Toussaint Horecagroep. Toussaint Horecagroep is in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een toonaangevend dienst- en serviceverlenend bedrijf in de horecasector, met ongeveer 80 medewerkers, dat diverse bedrijfsonderdelen kent zoals; Toussaint Partyservice, Toussaint Evenementenservice, Toussaint Bedrijfscatering, Toussaint Bleiswijk en Toussaint Fleuresto.

Toussaint Fleuresto
Toussaint Fleuresto is een multifunctionele evenementenlocatie en bestaat uit een authentiek Westlands ingerichte restaurant “de Druivenkas”, een sfeervol en geheel vernieuwd ingericht partycentrum en zalencentrum.

Restaurant “de Druivenkas”
Restaurant "de Druivenkas" is gebouwd in oud Westlandse stijl, voorzien van typisch Westlandse elementen! U kunt heerlijk lunchen en dineren onder de druiventakken of op een ouderwetse platbodemschuit, met als achtergrond de oude veilingklok. In het restaurant staat een imposante grill die gebruikt kan worden voor het grillen van heerlijke gerechten. In “de schuur” is een sfeervolle zinken bar gebouwd. Restaurant “de Druivenkas” is dagelijks geopend voor de lunch, maar is tevens uiterst geschikt als dinerlocatie of voor feesten en partijen. Reserveren gewenst!

Toussaint Fleuresto partycentrum
Toussaint Fleuresto partycentrum beschikt over een zee van ruimte voor feesten en partijen. In totaal is er variërend van 85m2 tot 355m2 feestruimte beschikbaar, te verdelen in verschillende feestzalen. Het partycentrum is onlangs grondig gerenoveerd en is voorzien van een frisse, moderne uitstraling. De diverse buffetten en bars zijn voorzien van ledverlichting en kunnen in diverse opstellingen geplaatst worden. In combinatie met de gastvrije bediening, is deze locatie uitermate geschikt voor bruiloften, (bedrijfs)feesten, en diverse zakelijke evenementen.

Toussaint Fleuresto zalencentrum
Toussaint Fleuresto zalencentrum is door middel van mobiele paneelwanden, welke 40 DB geluidswerend zijn, op vele manieren in te vullen. Alle zalen zijn standaard voorzien van plafondspeakers t.b.v. achtergrondmuziek en/of geluidsversterking. Het zalencentrum is voorzien van geavanceerde presentatieapparatuur en wordt veelal gebruikt voor vergaderingen, presentaties en seminars. Door de flexibele indeling van de zaal, zijn er vergaderingen mogelijk van 2 tot 250 personen.

Meer informatie?
Internet: www.toussaint.nl/fleuresto
Email: info@fleuresto.nl
Telefoonnummer: 0174-626734.
Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fleuresto

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy