U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Winkel

Catering Winkel

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Winkel. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Noord-Holland, ga naar catering Noord-Holland. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

McKili Catering

Westerzwet 4, 1731 LL Winkel (Noord-Holland)
Tel: 0224751183, Fax: -, KvK: 37082897
Enjoy... good food & catering!

McKili Catering is in de loop der jaren gegroeid tot een professioneel, multidisciplinair cateringbedrijf met enthousiaste medewerkers. 'Genieten' hebben wij tot kunst verheven. Na de start in november 1998 kenmerkt het bedrijf zich door het aanbod van een breed en divers dienstenpakket, te weten: PartyCatering, BedrijfsCatering, EventCatering, PartyVerhuur en Groothandel.


Dankzij onze ruime kennis en ervaring is uw bedrijfsfeest, bruiloft of tuinfeest bij McKili Catering gegarandeerd in goede handen. Wij weten uw ideeën en wensen op creatieve en professionele wijze te vertalen naar een geslaagde culinaire dag. Het enige dat u nog hoeft te doen is… achterover zitten en genieten!


Wie een feest of receptie organiseert, wil natuurlijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Als gastheer of gastvrouw hoop je immers altijd op een geslaagde dag. Met McKili Catering hoeft u daar niet op te hopen, u kunt er op rekenen! Wij bieden namelijk niet alleen een zeer breed spectrum aan uiteenlopende mogelijkheden op culinair gebied, maar zorgen ook voor de feestelijke aankleding.


Alle partyverhuur artikelen die nodig zijn om uw event tot een succes te maken heeft McKili Catering in eigen huis. U kunt daarbij denken aan statafels, stoelen, barmeubelen en de complete aankleding. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › McKili Catering

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy