U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Naarden

Catering Naarden

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Naarden. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Noord-Holland, ga naar catering Noord-Holland. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

Gooische Catering Naarden

Kobaltstraat 11c, 1411 AM Naarden (Noord-Holland)
Tel: 06-452 752 63, Fax: -, KvK: 32169813.
Uw cateraar in ‘t Gooi voor Feesten, Bruiloften, Diners, Borrels en meer


Op zoek naar een cateraar in ‘t Gooi en omstreken? Dan bent u bij Gooische Catering aan het goede adres. Midden in het mooie ‘t Gooi, bevind zich de Gooische Catering opgericht door drie vrienden en al enige jaren actief in het Gooi met catering. De Gooische Catering verzorgt graag ook uw partcatering in ‘t Gooi en omstreken. Met meer dan 20 jaar ervaring in de Horeca en Catering bent u verzekerd van een geslaagd feest in ‘t Gooi of op locatie.

De Gooische Catering in ‘t Gooi is uw cateraar voor (bedrijfs) Feesten, Bruiloften, Diners, Borrels, salades en Barbeque. In Bussum of op locatie, Gooische Catering neemt graag de zorgen van u over en verzorgt een feestavond, evenement, diner, borrel of lunch in uw stijl naar uw wensen. Bekijk hiervoor ook onze speciale catering arrangementen.

Bij Gooische Catering ‘t Gooi krijgt u altijd net iets meer, wij denken mee over de ambiance het assortiment en natuurlijk de kosten. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dat is ons moto.

Wilt u vrijblijvend een afspraak voor het bespreken van uw catering in ‘t Gooi of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Gooische Catering?
Mail naar info@gooische-catering.nl of bel 06-452 752 63

Met culinaire groet,
www.gooische-catering.nl
Catering, party catering, feesten, barbecue, high tea, cateraar, BBQ,
diners, buffetten, oliebollen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Gooische Catering Naarden

Gooische kookstudio

Kobaltstraat 11c, 1411 AM Naarden (Noord-Holland)
Tel: 0356782791, Fax: -, KvK: -
Gooische Kookstudio in Naarden is dé locatie in het Gooi voor
kookworkshops, vergaderingen, feesten, diners en borrels. De kookstudio is opgezet vanuit de liefde en passie voor koken, die zij graag met u delen tijdens een kookworkshop.

Graag stellen wij ons team aan u voor die u kunt tegenkomen tijdens één van onze kookworkshops.

Jan van der Linden
Eigenaar en chef de cuisine
Vanaf 1990 werkzaam in de horeca als (chef)kok bij gerenommeerde bedrijven als Pulitzer, Michelin restaurant Amstel hotel en restaurant de Lokeend. Sinds 2002 werkzaam als teamleider horeca op college de Brink in Laren en vanaf 1 januari 2013 trotse eigenaar van Gooische Kookstudio waar alle facetten van koken en lesgeven bij elkaar komen.

Arjan Cobelens
Freelance kok & eigenaar cobelenskookt
Vanaf 1984 werkzaam in de horeca als (chef)kok bij gerenommeerde bedrijven als de Echoput, Keizerskroon, chalet Brakkestein en Michelin restaurant ‘t Jachthuis. Vanaf 2003 eigen ondernemer waarvan 5 jaar eigen restaurant in Liempde. Sinds 2013 verbonden aan de Gooische Kookstudio als freelance kok.

Kookworkshops
Bij Gooische Kookstudio Naarden staat samen koken in een ongedwongen sfeer centraal. In onze kookstudio organiseren wij culinaire kookworkshops voor groepen vanaf 12 tot 60 personen. Ideaal voor als u een bedrijfsuitje, team building, vrijgezellenfeest en/of reünie organiseert.

Gooische Kookstudio Naarden beschikt tevens over twee zalen met een capaciteit tot 100 personen. Beide zalen zijn uitgerust met beamer, videoscherm, flipover en inclusief WiFi.

http://www.gooische-kookstudio.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Gooische kookstudio

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy