U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Koog aan de Zaan

Catering Koog aan de Zaan

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Koog aan de Zaan. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Noord-Holland, ga naar catering Noord-Holland. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

Mokkookt

Dahliastraat 11, 1541 CN Koog aan de Zaan (Noord-Holland)
Tel: 06-81214130, Fax: -, KvK: -
Partycatering

MokKookt verzorgt graag uw feest of borrel en geeft extra glans aan elk soort feest. Of u nu een lopend buffet wilt of een uitgebreide barbecue, Wij weten wat nodig is om van een geslaagd feest te kunnen spreken. U kunt zelf genieten, terwijl ons vriendelijke personeel u ontzorgt.

MokKookt maakt gebruik van dagverse producten wat u direct proeft. We zijn trots dat wij zoveel positieve reacties krijgen over al onze nationale en internationale gerechten. Ook voor vegetarische en veganistische hapjes en maaltijden zit u goed bij MokKookt.

Crewcatering
MokKookt verzorgt crewcatering op locatie. De lekkerste nationale en internationale gerechten die dagvers bereid worden voor uw crew, helemaal naar uw wensen. Wij staan voor lekkere, gezonde en verse biologische ingrediënten en dat proeft u natuurlijk terug in het eten.

Tijdens een draaidag is de crew hard aan het werk en staat vaak onder grote tijdsdruk. MokKookt begrijpt het belang van de verdiende pauzes in zo’n intensieve periode. Zelfs als het even snel tussendoor moet.

MokKookt ontzorgt uw Crew vanaf ontbijt in de vroege ochtend tot aan de wrap in de avond waarbij flexibiliteit een vanzelfsprekendheid is.
Ook voor vegetarische en veganistische maaltijden zit u goed bij MokKookt.

kijk zelf op www.mokkookt.nl of stuur een bericht naar info@mokkookt.nl
warme buffetten zoals Surinaams, warme buffetten zoals Marrokaans, warme
buffetten zoals Javaans, warme buffetten zoals Italiaans, warme buffetten zoals Frans, warme buffetten zoals Spaans, warme buffetten zoals Thais, warme buffetten zoals Nederlands, Crewcatering op maat, Crewcatering warme buffetten en wraps
Openingstijden
Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59
Sociale media:
Afbeelding › Mokkookt

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy