U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Hilversum

Catering Hilversum

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Hilversum. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Noord-Holland, ga naar catering Noord-Holland. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

Mix and mingle Cocktails

Berlagelaan 171, 1222 JS Hilversum (Noord-Holland)
Tel: 0625424233, Fax: -, KvK: 34289284
Om van een speciale gelegenheid ook echt iets speciaals te maken - daarvoor
moet u eens kennismaken met Mix and Mingle. Wij cateren bijzondere dranken, op een unieke, sfeerverhogende manier.

Stelt u zich eens voor: een compacte en stijlvolle bar, in een uurtje opgebouwd en ingericht. Waar de lekkerste cocktails op speciaal verzoek van uw gasten worden bereid (ook alcoholvrij). Gepresenteerd door enthousiaste mensen.

Dat is wel even wat anders dan een dienblaadje met wijn, jus d’orange en bier. Met Mix and Mingle trakteert u uw gasten op een belevenis.

U kunt Mix and Mingle inzetten voor verjaardagen en bruiloften en voor zakelijke evenementen zoals presentaties en bedrijfsfeesten. De inspirerende en verrassende aanwezigheid van Mix and Mingle maakt het verschil. Gasten voelen zich de VIP die ze voor u zijn, dankzij de glamouruitstraling van het drankje dat wij serveren. Een cocktail is niet alleen lekker, maar oogt ook leuk.

Om uw gasten te verrassen en ze het gevoel te geven dat ze belangrijk voor u zijn, hoeft u alleen maar Mix and Mingle te boeken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mix and mingle Cocktails

FLORIS Catering

Kapelstraat 9, 1211 LX Hilversum (Noord-Holland)
Tel: 06-45300298, Fax: -, KvK: 51924536
FLORIS Catering is gespecialiseerd in het bereiden van overheerlijke
Spaanse tapas, Italiaanse -en amuse catering. Van borrelhapjes tot complete buffetten en diners. Heeft u binnenkort een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum, receptie tijdens de feestdagen of gewoon een feestje? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij verzorgen de gehele catering, van A tot Z. Heerlijke buffetten, diners, borrelhapjes, tapas en/of amuses. Bij FLORIS Catering wordt niet alleen veel aandacht besteedt aan de smaak maar ook aan de presentatie! Wij bezorgen uw tapas en amuse catering in: * ‘t Gooi (Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren en Naarden) * Amsterdam e.o. * Almere * Amersfoort * Utrecht e.o. * Muiden * Weesp * Plaatsen buiten deze regio`s behoren ook tot de mogelijkheden. Wij bezorgen binnen een straal van 20 km GRATIS! Graag tot snel!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › FLORIS Catering

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy