U bent nu hier: Home » Noord-Holland » De Kwakel

Catering De Kwakel

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in De Kwakel. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Noord-Holland, ga naar catering Noord-Holland. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

Leenders Business & Partycatering

Drechtdijk 9-15, 1424 RA De Kwakel (Noord-Holland)
Tel: 0297-561001, Fax: 0297-530426, KvK: -
Aandacht voor kwaliteit, smaak en de wensen van onze gasten maakt Leenders
tot een veel gevraagd partner voor ontvangsten op elk niveau. Sinds 1887 staan wij voor gastvrijheid en passie voor het vak.

Er komt veel kijken bij de organisatie van catering op topniveau. En als geen ander begrijpen wij dat daarbij alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn, precies zoals u dat voor ogen heeft. Wij kunnen de organisatie van begin tot eind voor onze rekening nemen, inclusief de creatieve en culinaire invulling. Maar wij weten ons ook als professioneel partner op te stellen, als het gaat om samenwerking met organisatie- of evenementenbureaus en locaties. Achter de schermen of in de spotlights.

Of het om een zakelijke of privé aangelegenheid gaat, wij nemen de zorg uit handen.
We maken vooraf duidelijke afspraken, leveren overzichtelijke draaiboeken en nemen de volledige verantwoordelijkheid. Wij zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat u uw handen vrij heeft om de complimenten van uw gasten in ontvangst te nemen.

Graag denken wij met u mee over de invulling van uw specifieke wensen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Leenders Business & Partycatering

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy