U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Badhoevedorp

Catering Badhoevedorp

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Badhoevedorp. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Noord-Holland, ga naar catering Noord-Holland. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

De Keuken van Massimo

Koekoekslaan 14A, 1171 PJ Badhoevedorp (Noord-Holland)
Tel: 0206620648, Fax: -, KvK: 34294552
In de keuken van Massimo vind je ongehoord smaakvolle Italiaanse gerechten.
Lunch, diner of borrel: Massimo etaleert zijn liefde voor de authentieke Italiaanse keuken en verrast je met pure smaken.

Alle gerechten en hapjes zijn dagvers, bevatten zoveel mogelijk verse, biologische ingrediënten en zijn bereid zonder kunstmatige toevoegingen. En dat is onwijs lekker.

De keuken van Massimo is een initiatief van Massimo Norbiato. Gedurende 20 jaar was zijn restaurant aan de Marathonweg een begrip in Amsterdam.

Restaurant Massimo had dagelijks een nieuwe kaart, al naar gelang het seizoen en het marktaanbod aan verse ingrediënten van die dag. Massimo slaagde erin zijn gasten te verrassen én een constant hoog niveau te halen.

Na twee succesvolle decennia vol culinair plezier en gastheerschap was de tijd in 2013 rijp voor een nieuwe uitdaging. Dat werd de keuken van Massimo. Hier biedt Massimo een dwarsdoorsnede van al het moois dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Als lunch, diner of borrel. In de vorm van (bedrijfs)catering, workshop of kookles of gewoon voor thuis.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Keuken van Massimo

Meinders Catering Badhoevedorp

Sloterweg 350, 1171 VJ Badhoevedorp (Noord-Holland)
Tel: 31206170310, Fax: 31206159491, KvK: 34207925
Je belegde broodjes, lunch, partycatering, bedrijfscatering, borrel met
hapjes en buffet op maat. Of noem het de beste en lekkerste bedrijfscatering en partycatering in Groot Amsterdam, Noord-Holland. Meinders Catering in Badhoevedorp zorgt ervoor.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Meinders Catering Badhoevedorp

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy