U bent nu hier: Home » Gelderland » Apeldoorn

Catering Apeldoorn

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Apeldoorn. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Gelderland, ga naar catering Gelderland. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

PartyCare

Sint eustatius 51, 7333 NW Apeldoorn (Gelderland)
Tel: 055-5225737, Fax: -, KvK: -
Partycare biedt catering-service op maat. Elke feestelijke gelegenheid
wordt een verrassende belevenis. Onderscheidende catering voor: Evenementen Bruiloften Verjaardagen, jubilea Personeelsfeestjes Lunches, broodjes Smaakvol en hoge kwaliteit Wij hanteren een hoge kwaliteitsstandaard. Dat merkt u aan onze borrelhapjes, onze culinaire gerechten, de wijnen, creatieve en innoverende toepassingen, professioneel gastheerschap en hygiëne. Kortom; de perfecte partyservice uit Apeldoorn.
Broodjes / lunch
Catering / Partyservice
Buffetten koud /warm / ontbijt
Barbecue / grillbuffetten
Tapas, stamppotten, Italiaans
Hapjes koud & warm / high tea
Drankenarrangementen / diner
Receptie / feest / bruiloft
Horecaverhuur / Partytenten
Compleet verzorde tuinfeesten
Diensten: Party Catering & Lunchservice
Openingstijden
Maandag: 00:00 - 00:00
Dinsdag: 00:00 - 00:00
Woensdag: 00:00 - 00:00
Donderdag: 00:00 - 00:00
Vrijdag: 00:00 - 00:00
Zaterdag: 00:00 - 00:00
Zondag: 00:00 - 00:00
Sociale media:
Afbeelding › PartyCare

Veluwse Catering

Van brerostraat 20, 7312 VN Apeldoorn (Gelderland)
Tel: 31681093208, Fax: -, KvK: -
Een party catering bij u thuis of op locatie

Geeft u een feest of houdt u zakelijke diners of borrels? Veluwse Catering in Apeldoorn neemt u met veel plezier en toewijding de organisatie en invulling uit handen. Ons deskundige personeel staat voor u klaar met een complete party catering. Onze catering services zijn veelomvattend. Voor complete buffetten, een verzorgde high tea en lekkere borrelhapjes op feesten staat Veluwse Catering klaar in de startblokken. Bij u thuis of op één van de mooie catering locaties.Catering services van borrelhapjes tot grote diners en feesten

Veluwse Catering staat bekend om zijn veelzijdige en onderscheidende catering. Als cateraar verzorgen wij dagelijks diners, buffetten of feesten. Voor borrels, borrelhapjes en een high tea bent u bij ons ook aan het goede adres. Onze catering services zijn geheel afgestemd op uw wensen en uw gezelschap. Of u nu een feest voor vrienden geeft of een zakelijke bijeenkomst heeft, als kwalitatief hoogwaardige cateraar kunnen wij u adviseren over verschillende diners, buffetten en feesten op uiteenlopende catering locaties. De party catering is geschikt voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Voor de culinaire invulling van een feest, high tea of gezellige borrels draait Veluwse Catering zijn hand niet om. Voor wat voor catering locatie u ook kiest, wij verzorgen uw catering van top tot teen.Als kwalitatief hoogwaardige cateraar denken wij met u mee

Veluwse Catering excelleert door de hoge kwaliteit en snelle service die wordt geboden. Als cateraar zijn wij flexibel en betrouwbaar. Onze catering services zijn gericht op uw smaak en voorkeuren. Wat voor catering locaties of culinaire uitwerking u ook kiest, wij leveren maatwerk en laten uw verwachtingen uitkomen. Ons culinaire assortiment en aanbod is afgestemd op de aard van het feest, high tea of borrels. Wenst u lekkere borrelhapjes bij de feesten, chique buffetten of representatieve diners? Wij denken met u mee bij de invulling van de party catering. U vindt ons catering aanbod op onze website. Warme en koude catering buffetten met dagverse seizoenproducten, een luxe diner met familie, vrienden of zakenrelaties bij u thuis of door u uitgekozen mooie catering locaties. Veluwse catering neemt de organisatie met genoegen van u over.

Veluwse Catering laat al uw dromen op het gebied van party catering uitkomen. Op elk feest of high tea is de smaak raak. Borrels met borrelhapjes en diners met heerlijke wijnen; Veluwse Catering regelt het. Wij verzorgen én ontzorgen u. Onze catering services lopen van advies tot invulling en opruimen. Wij verzorgen de catering met liefde voor het vak. Het leven moet worden gevierd. Daar helpen wij als cateraar graag aan mee.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Veluwse Catering

Geurt Janssen Catering

Lupineweg 77, 7325 AH Apeldoorn (Gelderland)
Tel: 06-12213948, Fax: 055-3603252, KvK: 08117790
Catering bedrijf in Apeldoorn.

We maken uw feest graag compleet met onze heerlijke hapjes,warm-koud buffetten,maaltijden,stamppotten,Indische buffetten,Italiaans buffet,tapas.
Ook op locatie kunnen we uw feest naar wens organiseren.
Vraag maar de mogelijkheden
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Geurt Janssen Catering

TO Totaal Organisatie

Nieuwstraat 38a, 7311 HZ Apeldoorn (Gelderland)
Tel: (055) 3600975, Fax: (055) 3600974, KvK: 08050626
TO Totaal Organisatie is sinds 1990 actief met het organiseren van diverse
evenementen in Apeldoorn en omstreken. TO verzorgt verschillende evenementen van groot tot klein, voor bedrijven en particulieren. Dankzij de grote ervaring van TO zijn de mogelijkheden eindeloos. TO maakt voor u het onmogelijke mogelijk!
Als het om catering gaat van een event, kunnen wij de uitvoering tot in de puntjes te verzorgen. Niet alleen kwaliteit krijgt de grootste aandacht, ook de uitvoering geven wij graag een verrassend karakter. Van een exclusief hapje bij een gezellige borrel tot een kleurrijk en wonderlijk veelzijdig buffet of diner. Vanzelfsprekend wordt daarbij ook veel aandacht besteed aan de aankleding van uw diner of buffet; van aardewerk tot passend tafellinnen en servetten... Bij TO Totaal Organisatie staat alles in dienst van uw rol als gastheer of gastvrouw!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › TO Totaal Organisatie

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy