U bent nu hier: Home » Nieuws

Catering nieuws (484)

Hieronder vindt u nieuwsberichten, gevonden op het internet met betrekking tot het woord catering.
 

Door de implementatie van de Lean-filosofie elimineert KLM Catering Services (KCS) verspilling uit zijn productieketen. Daarnaast levert de recycling van afvalstromen de cateraar veel geld op. KCS stelt zichzelf als doel elke vorm van verspilling uit ...

Datum: | Bron: DuurzaamBedrijfsleven.nl

“naples Gwendolyn's Café and Catering Company recently earned the 21st annual Blue Chip Community Business Award. After overcoming many personal and professional challenges, owner Gwendolyn Howard-Powell has fostered a successful restaurant ...

Datum: | Bron: Naples Herald

Als horeca catering medewerkers ben je verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van gasten, het ondersteunen van de keuken met het bereiden van diverse broodjes, snacks, dagverse soepen en salades. Daarbij bied je ook ondersteuning in de ...

Datum: | Bron: Breda nieuws

Het Osse bedrijf Cups4you heeft donderdagavond met de Culidish de Misset Catering Award gewonnen voor Meest innovatieve product. Het verpakkingsbedrijf, in het bijzonder Dick Geheniau, nam de prijs bij de uitreiking in Naarden in ontvangst.

Datum: | Bron: Brabants Dagblad

In deze uitzending van DuurzaamBV Radio ontvangt presentator John van Schagen Jacques Blaauw, directeur van KLM Catering. Verder: Pakketbezorging in de kofferbak van een Volvo. Wat kan een softwarepartij als IBM betekenen voor het klimaat?

Datum: | Bron: DuurzaamBedrijfsleven.nl

Donderdag 27 november werden de Misset Catering Awards uitgereikt. Dit gebeurde onder luidt gejuich en gejoel tijdens een evenement dat gepresenteerd werd door gastvrijheidstrainer Milo Berlijn. 'Dit zijn on-Nederlandse toestanden. U wilt niet weten ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Op creatieve wijze weet Alice Flokstra met haar team van Food for Kids lekker en gezond tot een hoog niveau te brengen, aldus de jury, die haar uitriep tot Beste manager onderwijscatering, zo bleek tijdens de uitreiking van de Misset Catering Awards op ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Op vrijdag 27 november 2015 is Jacques Blaauw, managing director bij KLM Catering Services, studiogast bij DuurzaamBV Radio. Met nauwkeurige calculaties en recyclingbeleid verduurzaamt de vliegtuigcateraar zijn werkzaamheden. KLM Catering ...

Datum: | Bron: DuurzaamBedrijfsleven.nl

26-11-2015 Odette Ex heeft onlangs de ARC 15 Interieur Award gewonnen voor een project uitgevoerd bij Koninklijke Auping in Deventer. De jury looft het menselijk inzicht van Odette Ex. Ex won de Award vanwege haar idee om de kantine in de fabriek te ...

Datum: | Bron: Facto

24-11-2015 Alle vestigingen van facilitair dienstverlener Facilicom gaan over op cup2paper-wegwerpbekers. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt. Kwaliteitsmanager Hans Elema vertelt over de overgang: 'Uit onderzoek is gebleken dat het omslagpunt ...

Datum: | Bron: Facto

Verder heeft deze snackcar een catering van de rondvaartboot die langs de snackbar vaart en waarbij de gasten een keuze hebben uit diverse broodjes en snacks. Er is een keuken met grote koelcel en diverse koel –en vrieskasten. Verder is er een aan de ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Op sommige Thalys-treinen is momenteel geen voedsel verkrijgbaar. Dat komt omdat een deel van het personeel van Railrest, dat de catering verzorgt op de Thalys-treinen tussen Brussel en Parijs, het werk heeft neergelegd omwille van bezorgdheid over ...

Datum: | Bron: De Standaard

Keuken AZ Sint-Lucas Gent wint Catering Award van Gault&Millau. 17 november 2015 | Van onze redacteur,Rudy Tollenaere. De keuken van het Gentse AZ Sint-Lucas, campus Volkskliniek, heeft van Gault&Millau de Catering Award in de categorie ...

Datum: | Bron: De Standaard

Een cateringservice die bestierd wordt door vluchtelingen. Met dat idee wonnen Rian van Pelt en Regine Griep uit Tilburg €25.000. Ze deden mee aan een ideeënwedstrijd van het VSB-fonds. Idee catering door vluchtelingen. Het fonds schenkt geld aan ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Onderzoek - Catering wordt door een meerderheid van de organisaties nog altijd gezien als kostenpost, waarop verder kan worden bezuinigd. Deze 'houding' zorgt ervoor dat de insteek van het bedrijfsrestaurant vaak traditioneel is, single purpose en dus ...

Datum: | Bron: @FoodClicks

Vrij 6 nov: Interculturele lunches, bestaande uit brood en soep, die door vluchtelingen op een bakfiets worden bezorgd bij bedrijven in Tilburg. Linke soep is een knipoog naar alle negatieve verhalen die je in de media over vluchtelingen hoort ...

Datum: | Bron: Brabants Dagblad

CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt object aan de Da Costatraat 11 te Veenendaal aan Fresto Catering. Het object bevindt zich temidden van een woonwijk, nabij winkelcentrum Bruïneplein en de Patrimoniumlaan, waar diverse soorten winkels gevestigd zijn.

Datum: | Bron: Ede Stad

Körver Catering 34_RGB_low Körver Catering startte in 1991 een bedrijfskantine in Aken en verkocht al snel Duitse dagvers belegde broodjes aan Nederlandse tankstations. Sinds de eeuwwisseling verplaatst de focus zich meer en meer naar catering voor ...

Datum: | Bron: Manager Magazines (persbericht)

Wat vindt u van de zogenoemde railcatering in de trein? Ik kreeg veel klachten binnen als zou deze service moeilijk te vinden zijn. En ook het assortiment zou wel wat uitgebreider mogen! U wilt sap en een gezonde snack in plaats van bier en een bifi ...

Datum: | Bron: Telegraaf.nl

Rene van Dam, de tweede generatie, heeft Van Dam Catering uitgebouwd tot een modern cateringbedrijf met vele locaties in en rond Amsterdam. Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan de derde generatie, Sebastiaan van Dam, die samen met zijn ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

In 2014 hebben consumenten meer milieu- en diervriendelijk geproduceerd voedsel gekocht. Het marktaandeel van duurzaam voedsel is gestegen van 6 naar 7 procent. Binnen de professionele markt, waar o.a. horeca en catering onder vallen, is het ...

Datum: | Bron: Facility Management

In de buitenhuishoudelijke markt, waar horeca, zorginstellingen en catering onder vallen, is de groei explosief: 74 procent. Een duidelijk verschil tussen foodretail en buitenshuis is wel dat de verantwoorde bestedingen in supermarkten (1,47 miljoen ...

Datum: | Bron: Out of Home Shops

28-10-2015 De top drie van cateraars in het Nationaal Catering Onderzoek van Foodstep is onveranderd gebleven ten opzichte van vorig jaar. Deze ranglijst is gebaseerd op het oordeel van medewerkers over hun bedrijfsrestaurant.

Datum: | Bron: Facto

PARTYCATERING - Opvallend en tevens voorspelbaar nieuws: Van Dam Catering gaat van vader op zoon. Vader René heeft het bedrijf verkocht aan zijn zoon Sebastiaan, die samen met Carola Meijer en chefkok Maarten Tromp het eventbedrijf gaat ...

Datum: | Bron: EventBranche.nl

Prorest Catering lanceert eigen foodlabel. NIEUWVEEN - Prorest, onderdeel van Facilicom Services Group, lanceert binnenkort een eigen, authentiek label: Met liefde gekozen. Het label begint met een broodlijn. De cateraar lanceert het label naar eigen ...

Datum: | Bron: Out of Home Shops
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy