U bent nu hier: Home » Utrecht » Woerden

Catering Woerden

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Woerden. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Utrecht, ga naar catering Utrecht. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

SmaaktGOED catering

Touwslagersweg 12 A11, 3449 HX Woerden (Utrecht)
Tel: 0348-430886, Fax: -, KvK: 53004027
smaaktGOED is een allround catering bedrijf voor bedrijven en
particulieren. Daarnaast bieden wij ook kookworkshops op onze locatie aan en kunnen we bij u thuis een live cooking diner verzorgen.
Wilt u meer informatie ontvangen? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0348-430886 of via de email op info@smaaktgoed.nl

Broodjes enzo
Wij kunnen op vele manier uw ontbijt, brunch of lunch verzorgen.
Basic broodjes (€1,25 per stuk), luxe broodjes, wraps, lunchpakketten en sandwiches behoren tot ons standaard assortiment. Natuurlijk kunnen wij daar ook diverse soorten zuivel en sappen bij leveren. U kunt dagelijks online via de webshop bestellen of uw bestelling faxen, wij bezorgen uw bestelling op het door u gekozen tijdstip.

Catering
Voor zakelijk en particuliere partycatering kunnen wij alles van A tot Z voor u verzorgen. Naast het verzorgen van een hapje en drankje kunnen wij ook uw overige benodigdheden verzorgen, zoals bijvoorbeeld klapstoelen, statafels en glaswerk. Wij maken graag een offerte op maat na een persoonlijk gesprek.
Kijk op onze site voor ons standaard assortiment van buffetten, hapjes, overwerkmaaltijden en salades.

Live cooking
U wilt een etentje thuis geven maar heeft geen zin om de halve avond in de keuken te staan? Laat staan de boodschappen, de voorbereidingen en de afwas? Wij kunnen bij u thuis een etentje verzorgen zodat u heerlijk kunt genieten met uw gasten. We kiezen samen met u een menu voor uw gasten en u kiest zelf hoeveel u wel of niet wilt helpen en laat de rest aan ons over. De afwas nemen we na afloop met ons mee!

Kookworkshops
In ons pand aan de Touwslagersweg in Woerden kunnen wij diverse workshops verzorgen. U gaat aan de slag in groepjes in een volledig uitgeruste keuken om daarna met elkaar te genieten van de zelfgemaakte creaties aan de eettafel.
Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, vriendengroepen, kinderfeestje of een team uitje.
Om een workshop te reserveren heb je minimaal 6 en maximaal 10 personen nodig. De workshop duurt ongeveer 3 uur inclusief het eten. De tijden worden in overleg worden bepaald.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › SmaaktGOED catering

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy