U bent nu hier: Home » Utrecht » Veenendaal

Catering Veenendaal

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Veenendaal. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Utrecht, ga naar catering Utrecht. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

English Blend

P.P.Rubensstraat 14, 3904 TH Veenendaal (Utrecht)
Tel: 0646771005, Fax: -, KvK: 54896428
Ontspannen genieten van een heerlijke High Tea, homemade van verse
producten?

Wij bieden u de mogelijkheid om bij u thuis, in de tuin of op kantoor een paar uurtjes gezellig samen-rond-de-theepot door te brengen. De zorg voor de voorbereiding nemen wij graag uit uw handen, zodat u als gastvrouw of heer zelf ontspannen kunt genieten van alle heerlijkheden en uw gasten. 

Er zijn talloze gelegenheden te bedenken voor een theetafel. Verjaardag, geboorte, jubileum, intiem trouwfeest, vriend(inn)endag, burenfeest, vrijgezellenparty of afscheid.Uw tafel wordt gedekt op uw plek naar keuze. Met passend tafellinnen, prachtig GreenGate servies, bestek en etagères wordt het geheel sfeervol aangekleed. Wij verzorgen lekkere, hartige en zoete hapjes huisgemaakt van de allerbeste ingrediënten. Daarnaast heeft u een een ruime keuze uit ons thee assortiment.

U hoeft alleen nog maar uw gasten uit te nodigen en theewater te koken. Na afloop komen wij de afwas, servetschoon, weer bij u ophalen. Desgewenst kunt u de theetafel door ons uit laten serveren.Een dierbare ontmoeting of een feestelijke gelegenheid, begint met een gesprek om uw wensen en onze suggesties samen te voegen tot een blijvende herinnering. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › English Blend

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy