U bent nu hier: Home » Utrecht » Leusden

Catering Leusden

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Leusden. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Utrecht, ga naar catering Utrecht. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

Culinair Festijn

Lepelaar 17, 3831 DD Leusden (Utrecht)
Tel: 085 - 30 357 30, Fax: -, KvK: 60035234
Eten is genieten. Eten verbindt. En dat is wat ons team telkens weer
nastreeft als het voor u aan de slag gaat.
 
Onze belangrijkste ingrediënten zijn toewijding, aandacht en enthousiasme. Lekker koken voor anderen. Niet omdat het moet. Maar gewoon omdat het zo leuk is om daarmee anderen een moment van exclusief genieten te kunnen bezorgen. Het is voor ons geen werk om van te leven maar eerder ons levenswerk.

De ambitie van Culinair Festijn is om ook u te laten genieten van eten en koken.

Wij werken in de keuken zoveel mogelijk met biologische en vaak ook met lokale producten. Wij laten ons inspireren door wat het seizoen ons te bieden heeft aan groenten, kruiden, en vis. Het vlees dat wij gebruiken heeft altijd eerst gescharreld.

Maatwerk is voor ons een vanzelfsprekendheid. We doen u op basis van uw voorkeur en wensen een aanbod. Uiteraard denken wij daar actief in mee en adviseren we u over de mogelijkheden. Wij maken van uw speciale gelegenheid precies datgene wat het moet zijn: iets speciaals.
Diensten: Biologische catering, buffetten, high tea, hapjes, lunches, kookworkshops
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Culinair Festijn

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy