U bent nu hier: Home » Utrecht » Veenendaal » English Blend

English Blend

P.P.Rubensstraat 14
3904 TH Veenendaal (Utrecht)
Tel: 0646771005
Fax: -
KvK: 54896428
Afbeelding › English Blend Ontspannen genieten van een heerlijke High Tea, homemade van verse producten?

Wij bieden u de mogelijkheid om bij u thuis, in de tuin of op kantoor een paar uurtjes gezellig samen-rond-de-theepot door te brengen. De zorg voor de voorbereiding nemen wij graag uit uw handen, zodat u als gastvrouw of heer zelf ontspannen kunt genieten van alle heerlijkheden en uw gasten. 

Er zijn talloze gelegenheden te bedenken voor een theetafel. Verjaardag, geboorte, jubileum, intiem trouwfeest, vriend(inn)endag, burenfeest, vrijgezellenparty of afscheid.Uw tafel wordt gedekt op uw plek naar keuze. Met passend tafellinnen, prachtig GreenGate servies, bestek en etagères wordt het geheel sfeervol aangekleed. Wij verzorgen lekkere, hartige en zoete hapjes huisgemaakt van de allerbeste ingrediënten. Daarnaast heeft u een een ruime keuze uit ons thee assortiment.

U hoeft alleen nog maar uw gasten uit te nodigen en theewater te koken. Na afloop komen wij de afwas, servetschoon, weer bij u ophalen. Desgewenst kunt u de theetafel door ons uit laten serveren.Een dierbare ontmoeting of een feestelijke gelegenheid, begint met een gesprek om uw wensen en onze suggesties samen te voegen tot een blijvende herinnering. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy