U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Naarden » Gooische kookstudio

Gooische kookstudio

Kobaltstraat 11c
1411 AM Naarden (Noord-Holland)
Tel: 0356782791
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Gooische kookstudio Gooische Kookstudio in Naarden is dé locatie in het Gooi voor kookworkshops, vergaderingen, feesten, diners en borrels. De kookstudio is opgezet vanuit de liefde en passie voor koken, die zij graag met u delen tijdens een kookworkshop.

Graag stellen wij ons team aan u voor die u kunt tegenkomen tijdens één van onze kookworkshops.

Jan van der Linden
Eigenaar en chef de cuisine
Vanaf 1990 werkzaam in de horeca als (chef)kok bij gerenommeerde bedrijven als Pulitzer, Michelin restaurant Amstel hotel en restaurant de Lokeend. Sinds 2002 werkzaam als teamleider horeca op college de Brink in Laren en vanaf 1 januari 2013 trotse eigenaar van Gooische Kookstudio waar alle facetten van koken en lesgeven bij elkaar komen.

Arjan Cobelens
Freelance kok & eigenaar cobelenskookt
Vanaf 1984 werkzaam in de horeca als (chef)kok bij gerenommeerde bedrijven als de Echoput, Keizerskroon, chalet Brakkestein en Michelin restaurant ‘t Jachthuis. Vanaf 2003 eigen ondernemer waarvan 5 jaar eigen restaurant in Liempde. Sinds 2013 verbonden aan de Gooische Kookstudio als freelance kok.

Kookworkshops
Bij Gooische Kookstudio Naarden staat samen koken in een ongedwongen sfeer centraal. In onze kookstudio organiseren wij culinaire kookworkshops voor groepen vanaf 12 tot 60 personen. Ideaal voor als u een bedrijfsuitje, team building, vrijgezellenfeest en/of reünie organiseert.

Gooische Kookstudio Naarden beschikt tevens over twee zalen met een capaciteit tot 100 personen. Beide zalen zijn uitgerust met beamer, videoscherm, flipover en inclusief WiFi.

http://www.gooische-kookstudio.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy