U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Hilversum » Mix and mingle Cocktails

Mix and mingle Cocktails

Berlagelaan 171
1222 JS Hilversum (Noord-Holland)
Tel: 0625424233
Fax: -
KvK: 34289284
Afbeelding › Mix and mingle Cocktails Om van een speciale gelegenheid ook echt iets speciaals te maken - daarvoor moet u eens kennismaken met Mix and Mingle. Wij cateren bijzondere dranken, op een unieke, sfeerverhogende manier.

Stelt u zich eens voor: een compacte en stijlvolle bar, in een uurtje opgebouwd en ingericht. Waar de lekkerste cocktails op speciaal verzoek van uw gasten worden bereid (ook alcoholvrij). Gepresenteerd door enthousiaste mensen.

Dat is wel even wat anders dan een dienblaadje met wijn, jus d’orange en bier. Met Mix and Mingle trakteert u uw gasten op een belevenis.

U kunt Mix and Mingle inzetten voor verjaardagen en bruiloften en voor zakelijke evenementen zoals presentaties en bedrijfsfeesten. De inspirerende en verrassende aanwezigheid van Mix and Mingle maakt het verschil. Gasten voelen zich de VIP die ze voor u zijn, dankzij de glamouruitstraling van het drankje dat wij serveren. Een cocktail is niet alleen lekker, maar oogt ook leuk.

Om uw gasten te verrassen en ze het gevoel te geven dat ze belangrijk voor u zijn, hoeft u alleen maar Mix and Mingle te boeken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy