U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Badhoevedorp » De Keuken van Massimo

De Keuken van Massimo

Koekoekslaan 14A
1171 PJ Badhoevedorp (Noord-Holland)
Tel: 0206620648
Fax: -
KvK: 34294552
Afbeelding › De Keuken van Massimo In de keuken van Massimo vind je ongehoord smaakvolle Italiaanse gerechten. Lunch, diner of borrel: Massimo etaleert zijn liefde voor de authentieke Italiaanse keuken en verrast je met pure smaken.

Alle gerechten en hapjes zijn dagvers, bevatten zoveel mogelijk verse, biologische ingrediënten en zijn bereid zonder kunstmatige toevoegingen. En dat is onwijs lekker.

De keuken van Massimo is een initiatief van Massimo Norbiato. Gedurende 20 jaar was zijn restaurant aan de Marathonweg een begrip in Amsterdam.

Restaurant Massimo had dagelijks een nieuwe kaart, al naar gelang het seizoen en het marktaanbod aan verse ingrediënten van die dag. Massimo slaagde erin zijn gasten te verrassen én een constant hoog niveau te halen.

Na twee succesvolle decennia vol culinair plezier en gastheerschap was de tijd in 2013 rijp voor een nieuwe uitdaging. Dat werd de keuken van Massimo. Hier biedt Massimo een dwarsdoorsnede van al het moois dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Als lunch, diner of borrel. In de vorm van (bedrijfs)catering, workshop of kookles of gewoon voor thuis.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy