U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Helmond » Maitre Leon

Maitre Leon

Dwarsstraat 2
5705 DM Helmond (Noord-Brabant)
Tel: 0492-514670
Fax: 0492-517660
KvK: -
Afbeelding › Maitre Leon Als het niet gaat over kwantiteit voor de laagste prijs, maar over kwaliteit voor een eerlijke prijs.
En met kwaliteit bedoelen wij eerlijke, pure en vers bereide producten, geen toevoegingen van conserveringsmiddelen of wat dan ook, nee gewoon ambachtelijk bereidt.
Dat is waar het team van Maître Leon Catering voor staat.
Altijd en allemaal met hetzelfde doel voor ogen.....U als klant.

Al meer dan 25 jaar is Maître Leon Catering actief in de wereld van de gastronomie, al meer dan 25 jaar passie en beleving met eten en drinken, al meer dan 25 jaar staat ons team iedere dag klaar voor onze gasten.
De laatste jaren is Maître Leon Catering gegroeid van een lokale partycateraar naar een landelijk opererende totaalcateraar. Binnen Maître Leon Catering onderscheiden we 3 disciplines, Partycatering, Bedrijfscatering en Zorgcatering.
Allemaal met dezelfde trefwoorden: passie, beleving, stijlvol, ambiance, gastvrijheid, kortom liefde voor het vak.

Passie voor eten staat in onze keuken centraal, of het nu een broodje voor bij de lunch is, of een uitgebreid Walking Diner, iedere keer wordt de uitdaging aangegaan door ons keukenteam.
De slowfood gedachte is het vertrekpunt van onze keuken, eerlijke producten, met zorg en ambachtelijk bereidt, of het om een eenvoudige overwerkmaaltijd, of een luxe hoofdgerecht gaat, geen fastfood, maar slowfood!

Wij willen u ook graag van dienst zijn voor recepties en vakantieborrels. Onze medewerkers verzorgen u een onvergetelijke avond.

Graag komen wij langs om u te informeren over de mogelijkheden aansluitend op uw wensen. Voor een afspraak of meer informatie kunt u mailen naar verkoop@maitreleon.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy