U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Best » La Caserole Luxe Catering

La Caserole Luxe Catering

Bedrijfsweg 7
5683 CM Best (Noord-Brabant)
Tel: 0499375537
Fax: 0499375536
KvK: 17082099
Afbeelding › La Caserole Luxe Catering La Casserole Luxe Catering richt zich voornamelijk op het verzorgen van diverse uiteenlopende feesten en partijen op hoogstaand niveau zowel bij u op het bedrijf, een van onze unieke locaties als aan huis.

Onze grote kracht zit hem in de totaalverzorging. Wij hebben goede contacten met de beste partytent verhuur bedrijven in Nederland. Hierdoor ontstaan de meest creatieve oplossingen, om er op elke locatie een TOP feest van te maken. Verder leveren wij al het meubilair en overige partymaterialen zelf. Denk hierbij aan parasols, terrasverwarmers, diverse mooie bartafels met bijpassende krukken, stoelen en loungemeubilair.
Wij komen bij u thuis om te horen wat uw wensen zijn m.b.t. de catering. Natuurlijk adviseren wij u ook op het gebied van uitnodigingen, organisatie, inrichting, culinair en kunnen wij voorzien in leuke, originele ideeën betreffende de invulling van uw catering.
Diensten: Huwelijksfeest, Personeelsfeest, Verjaardagsfeest, Teamuitje, High Tea, Walking Dinner, Warm en Koud Buffet, Overheerlijke Barbecue, Luxe Hapjes, Borrelgarnituur
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy