U bent nu hier: Home » Gelderland » Putten » Kabincrew.com

Kabincrew.com

Boeschoterweg 6B
3881 RK Putten (Gelderland)
Tel: 0616149579
Fax: -
KvK: 57895678
Website onbekend
Afbeelding › Kabincrew.com Welkom thuis bij kabincrew, de cateraar, op locatie of gewoon in je eigen keuken. Wij hebben een persoonlijke en passievolle aanpak met een professioneel resultaat.

Visie
Smaak staat bij ons centraal. De producten worden met zorg uitgekozen. Deze zijn veelal biologisch of komen zelfs rechtstreeks van het land. Door goede samenwerking met diverse boerenbedrijven uit de omgeving kan dit gerealiseerd worden. Verder betaalt u bij ons nooit te veel. Een marktconforme prijsbepaling voor een knusse of juist exclusieve aangelegenheid.

Wie is Kabin?
Ik ben een vrolijke doch serieuze jongeman uit Putten (GLD). Hoewel ik heel wat jaren met veel plezier in Amsterdam heb gewerkt en gewoond, ben ik nu weer teruggegaan naar mijn ‘roots’. Ik heb horecaervaring opgedaan in misschien wel alle disciplines. Je kunt hier denken aan: van gastheer zijn voor een sterrenchef tot het organiseren van een businessevent. Je kunt mij daarom omschrijven als een echte ‘alleskunner‘. Ik breng graag een glimlach op ieders gezicht. Of dit nu gebeurt door heel lekker te koken is of door mijn humor op tafel te leggen. Het gaat uiteindelijk om de totale ervaring!

Passie!
Gastronomie is een van mijn grootste passies. De smaken van de gerechten combineren met de tonen van een heerlijke wijn geeft plezier in het vak. Daarnaast is het leuk om hier beeldend over te vertellen zonder poeha. Ik kan verder erg genieten van de natuur, cultuur en reizen. Hier haal ik weer inspiratie uit! Wat zijn jouw passies?
Diensten: catering, kok aan huis, evenementenorganisatie, management
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 50 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy